En vuxen människa!!

Publicerat: 2012-01-18 | 21:56:08 i Allmänt

Att sitta och läsa din blogg om ditt misslyckade liv och din hemska depression får mig faktiskt bara att börja asgarva! Tyck att jag är en hemsk människa gör de men lyssna på dig själv, du skriver att du mår så hemskt dåligt för din pappa övergav er, behandlade er som skit och misshandlade er mamma!

Du jävla människa som skriver detta har gjort exakt så detta hänt mig och min 17år gamla lillasyster!
Du träffar min pappa, du får på något sjukt sätt min pappa till att släppa alla sina nära och kära för att DU ska få din lilla drömfamilj! DU får MIN pappa att strunta i sina egna barn för de är DU som bestämmer, MIN pappa var den bästa pappan i världen tills DU dök upp, MIN pappa lovade Mig och min lillasyster att han aldrig någonsin skulle vilja skaffa några fler barn efter att han och mamma skiljt sig han skulle aldrig kunna vara tillsammans med någon som hade små barn för han ville lägga all sin energi på sina egna barn, han skulle aldrig någonsin sätta sig i ett renoveringshus igen för de skulle ta för mycket tid, tiden han ville lägga på OSS, han lovade oss att han ALDRIG skulle flytta långt från oss!

Sen kom DU, med din FYRA små barn, ni köper hus i HÖLLVIKEN i ett jävla renoveringsobjekt, ni GIFTER er åker på smekmånad och lever ert lyckliga liv där nere med väggar fyllda med bilder på DINA barn, leksaker och kläder från DINA barn!

Men jag ska nog också uppsöka hjälp eller börja blogga en jävligt patetisk "tyck synd om mig" blogg!

För min pappa skiter också i mig (pågrund av dig) min pappa skadar mig också psykiskt (pågrund av dig)

Jag kommer alltid att förlåta min pappa för de är just det han är MIN PAPPA, men jag kommer aldrig förlåta eller kunna se dig igen för du har fått MIN pappa att missa (änsålänge) 2år av MIN sons liv, två år som aldrig kommer tillbaka!

Tänk på de nästa gång du skriver ett deppigt jävla inlägg, tänk på vad du gör mot oss!

// en deppig jävla styvdotter!!!


RSS 2.0